En plats i mitt hjärta

Home ] Up ] Embroidery ] Sommarhus i Skåne ] [ En plats i mitt hjärta ]

 

När man far runt på Internet så hittar man ett och ett annat guldkorn. Vissa tappar man bort lika fort som man hittat dem, somliga har man varit klok och sparat bland sina bokmärken medan några vill man förmedla vidare.

På denna sida kommer jag att lägga in de hemsidor som vunnit en plats i mitt hjärta (förvisso har jag ett stort hjärta, men allt kan inte få plats där, så jag väljer att lägga dem på denna sidan).

ang.gif (12276 bytes)

Denna lilla söta varelse surfade jag in till en dag då livet kändes jobbigt. Den söta sången fyllde hela mitt hjärta av en glädje som gav mig vingar. Jag sände vidare denna sida till många av mina vänner, som just då behövde lite vingar. Länken till denna sida har upphört att fungera - jag fick lov av ägaren att använda den men det var redan 1995 till min första hemsida. Han hette Ossie och kanske jag finner honom igen.
En härlig sida med massor av länkar uppdelade i intresseområden. Väl värd att besökas. http://www.burkar.nu/

Här är en sida med en massa roliga saker på.
Många skratt har det blivit genom åren, nu är det dock en ny länk dit och jag hoppas ni finner något roligt där.

http://www.skrattnet.se

bamse_dricker.gif (42184 bytes)

Bamse tillhör mina favoriter. Jag har följt honom sedan 1973 då första tidningen kom ut. Det finns flera länkar till olika Bamsesidor, många är bra men en är oseriös, må jag bli förlåten men jag kan inte låta bli att lägga in även den. Länkarna till andra sidor om Bamse fungerar inte längre - så som det är när något blir gammalt. Om jag finner dem igen med nya namn så lägger jag in dem igen.

 

solens.jpg (24283 bytes)

Denna vackra tavla är helt gjord i textil. Susan Dahlberg heter  textil- konstnären och jag hade glädjen att få gå på kurs hos henne våren -01. Alla gjorde vi samma motiv och ingen blev kopia av de andras. Följ länken till hennes hemsida och njut http://www.welcome.to/susan.dahlberg
min favorit heter "Kommer tid av tröst"

ikonen.jpg (40248 bytes)

Hur jag ramlade in på den sidan är för mig en gåta, men fann att för en sökande så kan den ge svar. Svensk översättning. Jag lånade en tavla från Susan Dahlbergs hemsida för att ge en illustration åt länken. Inte heller här är länken okey men den leder en in på sidan i alla fall.

http://bible.gospelcom.net/bible?language=swedish

pussel.jpg (9054 bytes)

Som pusseltokig så måste ett sådant ligga här, eller hur? http://www.jigzone.com/

scout_23.jpg (10135 bytes)

Scouting är inte bara för boys. Massor av roliga länkar kommer att laddad in här. Clipart med enbart scoutmotiv http://student.dei.uc.pt/~alexp/scoutimage/

 

a_3.gif (14311 bytes) Överallt på nätet finner man hoppande grodor eller blinkande katter. Här har jag samlat några som jag gillat och någon som jag ogillat men har med ändå. Gissa vilken. Känner du mig bra så gissar du fort.
Favoritrecept Här lägger jag in lite av mina och tjejernas favoritrecept.

Recept